"Trabzonspor'da futbolcular mahcup"

Trabzonspor'da Meriç güzel günlerin Akhisar maçıyla başlamasını umduğunu söyledi

"Trabzonspor'da futbolcular mahcup"
Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, bordo mavili takımın kaliteli oyunculara sahip olduğuna, kısa sürede taraftarın da desteğiyle ayağa kalkacaklarına inandığını belirterek, "Akhisar Belediyespor maçında tek yürek olup güzel günlerin başlangıcını hep birlikte yapalım" dedi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, takımın ligdeki konumunun kendileri gibi futbolcuları da çok üzdüğünü söyledi. Futbolcuların da kendilerini mahcup hissettiklerini ifade eden Meriç, "Oyuncuların ekonomik sorunu yok. Takımda huzur ve uyum ortamı üst seviyelerde. Böyle bir ortamda beklentilerin şu ana kadar karşılık bulmaması bizi olduğu kadar futbolcuları da üzüyor. Futbolcularımız da kendilerini mahcup hissediyorlar" diye konuştu.

"HEP BÖYLE GİTMEYECEK"

Kaliteli oyunculardan kurulu bir takıma sahip olduklarını dile getiren Meriç, "Bu tablo böyle gitmeyecek. Kırılgan takım kimliğinden en kısa sürede kurtulup ayağa kalkacağız. Bu anlamda taraftarlarımıza da önemli görev düşüyor. Onların olumsuz tepkisi oyuncuları da strese sokabiliyor. O nedenle Akhisar maçında tek yürek olup güzel günlerin başlangıcını hep birlikte yapalım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor