Trabzonspor'da feda çalışmalarında son durum - Başkan Ağaoğlu açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu feda çalışmaları ile ilgili konuştu.

Trabzonspor'da feda çalışmalarında son durum - Başkan Ağaoğlu açıkladı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da yaptığı kampla sürdürüyor.

Takım hazırlıkalrını sürdürürken Bordo mavili yönetim ise ekonomik sıkıntılarla başetmeye çalışıyor. Ekonomik sıkıntıların en önemi bölümünü oluşturan oyuncu ödemeleri konusunda, maliyeti yüksek bazı oyuncularla görüşme yapılarak aldıkları ücretlerde indirime gidilmesi için çalışma yapıldı. 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bu konuda oyuncularla direk olarak görüşmediklerini, menajerler aracılığı ile görüştüklerini belirterek henüz bir geri dönüş olmadığını belirtti.

Başkan Ağaoğlu konu ile ilgili olarak yaptığı aıklamada, "O konu öncelikli olarak gündemimizde değil. Oyuncularla birebir değil menajerler vasıtasıyla görüşmeler yaptık. Geri dönüş olmadı. Bu olumsuz olduğu anlamına da gelmez. Tahmin ediyorum ki ilerleyen zamanda bazı oyuncularla bir yerlere geleceğiz. Şuan da önceliğimiz iyi bir kamp dönemi geçirmek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor