Trabzonspor'da Divan Kurulu kongresi öncesi delegeye önemli çağrı

Trabzonspor Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzonspor Divan Kurulu seçimli kongresinde oy kullanacak delegelere uyarılarda bulundu.

Trabzonspor'da Divan Kurulu kongresi öncesi delegeye önemli çağrı

Haber61 / Spor Servisi 

Trabzonspor'da Divan Kurulu seçimli Kongresi yarın gerçekleşecek. Mevcut başkan Ali Sürmen ile Şükrü Kuleyin'in listelerinin yarışacağı Divan Kurulu seçimli Kongresi KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi'nde saat 12.00'de yapılacak.


3 yılda bir gerçekleşen seçimlerde 806 delege oy kullanacak. Açılış konuşması ve saygı duruşuyla başlayacak kongrede, Divan Kurulu başkan adaylarının konuşmalarının ardından oy kullanma işlemine geçilecek. 

16.00'DA KAPILAR KAPANIYOR

Trabzonspor Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören, yarın gerçekleşecek kongre öncesinde delegelere hatırlatmalarda bulundu. Trabzonspor tüzüğüne göre oy kullanmak isteyen delegelerin saat 16.00'dan önce salona giriş yapmalarının zorunlu olduğunu, aksi halde oy kullanamayacaklarını söyledi.

TÜZÜK KURALLARINA DİKKAT - BORÇLULARIN OY HAKKI YOK

Oy verme işlemlerinin saat 17.00'de tamamlanacağını aktaran Mahmut Ören, Trabzonspor tüzüğünün 50. maddesi a bendi ile 51. maddesine göre seçimin yapılacağını hatırlattı. Ören, ayrıca Trabzonspor tüzüğünün 50. maddesi A bendi gereği, aidat borcu bulunan üyelerin Divan Kurulu toplantısına katılma ve Divan Başkanlık Kuruluna seçilme hakkı olmadığının altını çizdi.


TRABZONSPOR TÜZÜĞÜ'NDEKİ İLGİLİ MADDELER

MADDE 50

a Aidat borcu bulunanların Divan Kurulu toplantısına katılma ve Divan Başkanlık Kuruluna seçilme hakkı yoktur.


MADDE 51

Divan Kurulu tarafından, üyeleri arasından üç yıllık süre için seçilen bir başkan ve sekiz üyeden oluşur. En az beş üyenin Genel Kurul dışındaki kulüp organlarında toplam üç yıl asil üyelik yapmış olma koşulu aranır.

Seçimini takip eden üç gün içerisinde toplanarak bir başkan vekili ile bir Genel sekreter seçer. Ek görev ve görevliler ihdas edebilir.

Kurul her ay bir kez olağan, Başkanın ya da üç üyesinin isteği üzerine de olağanüstü toplanır. Toplantı yeter sayısı salt çoğunluk olup, kararlar katılanların oy çokluğu ile alınır

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor