Trabzonspor'da dikkat çeken detay

Trabzonspor'da istifa eden 6 yönetici siteden çıkarılırken 1 yöneticinin çıkarılmaması dikkat çekti.

Trabzonspor'da dikkat çeken detay

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'da 6 yöneticinin istifa etmesi sonrasında isimleri resmi siteden çıkarılırken daha önce istifa eden yöneticinin isminin çıkarılmaması dikkat çekti.


Trabzonspor'da Rıza çalımbay'ın göreve gelemsi sonrasındaki ilk maç olan Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda oynanan ve 1-0 mağlup olunan Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından Başkan Yardımcıları Mehmet Yiğit Alp ve Önder Bülbüloğlu ile yönetim kurulu üyeleri Nevzat Aydın, Tuncay Bekiroğlu, Yiğit Oğuz Duman ve Özer Bayraktar yaptıkları ortak basın açıklaması ile istifa etmişlerdi. Bu istifaların daha öncesinde ise Emre Aksoy istifa ettiğini açıklamıştı.

Yaşanan bu gelişme üzerine Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinde ki Yönetim Kurulu bölümünden 6 yöneticinin isimleri ve fotoğraflar çıkarıldı. Ancak daha önce istifasını açıklayan Emre Aksoy'un ismi ve fotoğrafının çıkarılmaması dikkat çekti.

Trabzonspor'da dikkat çeken detay

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor