Trabzonspor'da Daniel Sturridge raporu! 2018-19 performansı, attığı goller ve sakatlıkları...

Trabzonspor'un transferi için son aşamaya geldiği Daniel Sturridge için taraftarın aklında bir çok soru var. Peki Sturridge son sezonunda Liverpool'da neler yaptı? Kaç maç oynadı? Kaç gol attı? Sakatlık problemi yaşadı mı? İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'da Daniel Sturridge raporu! 2018-19 performansı, attığı goller ve sakatlıkları...

HABER61 - ANALİZ HABER - ÜMİTCAN YILMAZ

Trabzonspor anlaşma aşamasına geldiği Daniel Sturridge ligde az maç oynaması ve sakatlık problemleri ile eleştiriliyor. Bizde Daniel Sturridge'in son sezon performansını; sakatlıklarını ve İngiltere'de attığı son golleri sizler için derledik. İşte Daniel Sturridge raporu:

2018/19 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde harikalar yaratan Liverpool'un kadrosunda bulunan Daniel Sturridge, Premier Lig'de 18 maç, Şampiyonlar Ligi'nde 7, FA Cup ve EFL Cup'da da 1 maçta forma şansı buldu. Toplamda bulduğu 818 dakika ile 27 maça çıkan oyuncu 4 gol 2 asist ile takımına katkı sağladı. 

Son Şampiyonlar Ligi maçı ve golü...

Cüneyt Çakır'ın yönettiği Liverpool'un Barcelona'yı 4-0 mağlup ettiği Shaqiri'nin yerine son dakikalarda oyuna giren Sturridge, Şampiyonlar Ligi'nde en son maçına bu maçla çıktı. Şampiyonlar Ligi'nde attığı son golde ise 18 Eylül 2018 tarihinde Paris Saint Gemain'e karşı 30. dakikada attığı kafa golü ile takımını öne geçirmişti.

Premier Ligi...

Liverpool'un yıldız futbolcusu Daniel Sturridge, Premier Lig'de son golünü eski takımı Chelsea'ye karşı attı. 29 Eylül tarihinde Stamford Bridge'de 86. dakikada oyuna giren Sturridge, son dakikalarda attığı golle 1-0 yenik durumdaki takımına beraberliği kazandırmıştı.

Premier Lig'de son maçına ise 4 Mayıs 2019 tarihinde 3-2 galip gelinen Newcastle United maçına çıkan Daniel Sturridge, 90 dakika sahada kalmıştı.

FA Cup...

Bu sezon FA Cup'ta yalnızca bir maça çıkan Daniel Sturridge, Wolwerhampton'a karşı 2-1 mağlup olunan maçta 70 dakika sahada kalmıştı.

EFL Cup...

EFL Cup'ta Chelsea'ye 2-1 mağlup olan Liverpool'un kadrosunda 90 dakika sahada kalan Sturridge, maçta takımının tek golünü atmıştı.

Sakatlıkları:

Daniel Sturridge 2008 yılında bu yana 18 kez sakatlanırken 120 maç kaçırdı. Bu 120 maçın 99'unu ise Liverpool forması ise kaçırdı. Oyuncu son sakatlığını 8 Aralık 2017 tarihinde yaşarken, bu sakatlığı 51 gün (11 maç) sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor