Trabzonspor'da çifte şok!

Trabzonspor'da Burak ve Durica şoku yaşanıyor.

Trabzonspor'da çifte şok!

Haber61 / Spor Servisi

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında muhteşem bir geri dönüş yaparak Gençlerbirliğini 3-1 mağlup eden Trabzonspor'da maç sonrası iki üzücü haber birden geldi. 

2 hafta önceki Fenerbahçe karşılaşmasının 20. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Burak Yılmaz'ın sakatlığı nüksetti. Göztepe karşılaşmasında forma giyemeyen ve ardından Milli Takım kampına katılarak Ukrayna ve Hırvatistan karşılaşmalarında görev alan Burak Yılmaz'ın performans düşüklüğünün nedeni belli oldu. 

Sakatlığı devam eden Burak Yılmaz'ın bugün oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasından sonra ağrılarının yeniden arttığı öğrenildi. Burak Yılmaz yarın doktor kontrolünden sonra ciddi bir sakatlığının olup olmadığı tetkik edildikten sonra tedavi sürecine girecek.

Öte yandan, Trabzonspor'un savunmadaki tecrübeli isimlerinden Jan Durica'nın da sakatlığının devam ettiği ve yarın Burak Yılmaz'la birlikte kontrole gireceği öğrenildi. Durica'nın tedavisi sürerken gelecek hafta oynanacak olan Başakşehir karşılaşmasında takım arkadaşlarıyla birlikte forma giyebilmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor