Trabzonspor'da bu isimler yolcu!

Başkan Usta işareti verdi, isimler belli olmaya başladı

Trabzonspor'da bu isimler yolcu!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken bir taraftan da mali yükü yüksek olan isimlerle yolları ayırmanın planlarını yapıyor.

Başkan Muharrem Usta'nın "7 -8 isimle yolları kesinlikle ayıracağız" açıklamasını yapmasının ardından gönderilecek oyuncuların kimler olacağı merak ediliyordu. Haber61 Spor Servisinin edindiği bilgilere göre bu isimler netlik kazandı. Geçen yıl kiralık olarak farklı takımlarda top koşturan Sefa Yılmaz, Aykut Demir ve Muhammet Demir ile yollar kesin olarak ayrılacakken sezon başında transfer edilen ve forma şansı bulamayan Ibanez de bu isimlere eklenecek.

Kadroda düşünülmeyen bu 4 ismin yanı sıra Trabzonspor'da süpriz isimlerle de yollar ayrılacak. Geçen sezon takımın as futbolcuları arasında olan Onazi'nin iyi bir teklif gelmesi durumunda gönderileceği öğrenilirken ligin ikinci yarısında yedek kulübesine hapsolan Bero'nun da kiralık olarak gönderilebileceği bildirildi. Gidecek isimlere golcü alınması durumunda Rodallega'nın da ekleneceği öğrenildi.

YUSUF NET DEĞİL

Öte yandan geçen sezonun ikinci yarısında formayı unutan isimlerden olan Yusuf Erdoğan'ın durumu henüz netlik kazanmadı. Bu futbolcuya Süper Lig'den teklifler gelse de yönetim içerisinde görüş ayrılıkları oluştuğu öğrenildi. Yusuf için son kararın Muharrem Usta ve Ersun Yanal arasında yapılacak görüşme sonrasında çıkacağı bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor