Trabzonspor'da 7 oyuncuya teklif!

Trabzonspor'un yıldızlarına teklif yağıyor.

Trabzonspor'da 7 oyuncuya teklif!

Trabzonspor, gelecek sezon için hem Süper Lig'i hem de Avrupa'yı taşıyabilecek bir kadro planlaması yaparken, diğer taraftan ise mevcut kadrosunda bulunan oyuncularına gelen transfer taleplerini değerlendiriyor.

7 isme teklif var

Karadeniz ekibinde Uğurcan Çakır, Abdulkadir Ömür, Hüseyin Türkmen, Hugo, Bakasetas, Djaniny ve Cornelius'a ciddi tekliflerin geldiği öğrenildi.

Özellikle söz konusu oyunculara devre arasında da benzer tekliflerin olduğu ancak Teknik Direktör Abdullah Avcı ve yönetimin bunu veto ettiği belirtildi.

Yönetim, gelen teklifleri değerlendirecek

Önümüzdeki sezonun planlamasını geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezon öncesinde aylar önce başlayan Karadeniz ekibi ilk planda takıma katacağı isimler üzerinde duruyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı ve izleme komitesi yönetime detaylı bir liste sunmuştu. Bu doğrultuda yoğun bir mesaiye giren yönetim kurulu, Spor Toto Süper Lig ve Avrupa'da yarışabilecek istikrarlı bir kadro için Avcı'nın elini güçlendirmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler