Trabzonspor'da 4 haftalık kritik süreç

Trabzonspor, önündeki 4 maçı kayıpsız geçmek istiyor.

Trabzonspor'da 4 haftalık kritik süreç

8 haftada bir galibiyet alan Trabzonspor, Avcı'yla yeni sayfa açmaya hazırlanıyor.

Bordo mavililer önümüzdeki 4 haftada ligin alt sıralarında yer alan Erzurum, Ankaragücü, Sivas ve Kayseri'yle kapışacak. Trabzonspor'un hedefi bu engelleri kayıpsız geçerek rüzgarı arkasına almak.

Milli aradan sonra yola yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetiminde devam edecek Trabzonspor'da artık tek hedef yeniden yarışa ortak olmak.

Bunun için de iyi bir seriye ihtiyaç duyan Trabzonspor puan sıralamasına göre önünde iyi sayılabilecek bir fikstürü var. İlk 8 haftada sadece 1 galibiyet alarak hayal kırıklığı yaratan Bordo mavili ekip Milli ara dönüşünde pazar günü 16. sırada bulunan B.B. Erzurumspor'la kozlarını paylaşacak.

Ligin son sırasındalar

Erzurumspor engelini kayıpsız geçmeyi planlayan Trabzonspor sonraki hafta ise ligin son sırasında bulunan Ankaragücü'yle kapışacak. Daha sonrasında ise Avrupa'da da mücadele eden 15. Sivas ve 18. Kayseri'yle karşılaşacak.

Bordo mavililer bu 4 haftalık süreçte hata yapmadan seri yakalamayı ve rüzgarı arkasına almayı amaçlıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler