Trabzonspor, Büyükekşi'den ne istedi?

Trabzonspor, Büyükekşi'den ne istedi?

Trabzonspor, Büyükekşi'den ne istedi?

Trabzonpor heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Külliye’de ziyaret etti. Ziyarette Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzonspor heyetini sıcak ve samimi bir ortamda ağırladı. Takım kaptanı Uğurcan ile sohbet etti. Trabzonpor’un başarısından son derece mutlu olduğunu dile getirdi. Ziyarette Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da, “Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’un şampiyonluğunu herkes canı gönülden istedi. Bu çok güzel bir durum. Emeklerinizi taçlandırmanızı takdirle karşılıyorum ve sizleri tebrik ediyorum” dedi. Sohbette Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye dönerek, “Bu sezonda 3. kupamızı da sizden almak istiyoruz” diye ifade kullanınca, salonda gülüşmeler oldu.

Trabzonspor Başkanı resepsiyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ayaküstü baş başa konuştu. Erdoğan’dan Trabzonspor Kulübü için bazı isteklerde bulunan Ağaoğlu’nun bu isteklerini Cumhurbaşkanı’nın geri çevirmediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler