Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 02 Kasım 2026 17:04

Trabzonspor Basketbol'da ayrılık! Amerikalı oyun kurucu ile yollar ayrıldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Trabzonspor, sezon başında kadrosuna kattığı Amerikalı oyun kurucu Troy Caupain ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Basketbol Takımı'nda ayrılık yaşandı. Bordo-mavili kulüp, sezon başında transfer ettiği Troy Caupain ile yolların ayrıldığını duyurdu.

TROY CAUPAIN İLE YOLLAR AYRILDI

Trabzonspor, 1995 doğumlu ve 1,93 metre boyundaki Amerikalı oyun kurucu Troy Caupain'in takımdan ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.

SELÇUK ERNAK İLE DAHA ÖNCE BİRLİKTE ÇALIŞMIŞTI

Sezon başında bordo-mavili kadroya katılan Troy Caupain, Trabzonspor Başantrenörü Selçuk Ernak ile daha önce aynı takımda görev yapmıştı.

Amerikalı basketbolcu, 2021-2022 sezonunda Darüşşafaka'da Selçuk Ernak yönetiminde forma giymişti.

 

TRABZONSPOR'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bordo-mavili kulüp, ayrılık kararının ardından sosyal medya hesabından Troy Caupain için teşekkür mesajı yayımladı.

Trabzonspor'un paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"Teşekkürler Troy Caupain! Kendisine bugüne kadarki değerli katkılarından dolayı teşekkür eder, yeni kariyerinde başarılar dileriz."

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!