Trabzonspor Avrupa'ya kilitlendi

Bordo mavili kulüpte tek hedef Avrupa

Trabzonspor Avrupa'ya kilitlendi
Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıda yakaladığı 10 maçlık puan serisi ligin 27'nci haftasında sahasında oynadığı Beşiktaş karşılaşmasıyla son bulan bordo mavililer, Antalyaspor maçıyla yeni bir seri başlatmak istiyor. Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Antalyaspor karşısından arzu ettikleri neticeyle ayrılarak daha güçlü adımlar atmak istediklerini belirtti.

AVRUPA'YI İSTİYORUZ
Kalan maçlardaki tüm puanlara talip olduklarını, ayrıca Avrupa Kupaları'na katılmak için de mücadele edeceklerini anlatan Çubukçu, " Antalyaspor karşılaşmasının yeni bir serinin başlangıcı olmasını arzu ediyoruz. Avrupa Kupaları'nda olmak, takım içerisindeki futbolcuların da motivasyonunu artıran bir unsurdur. Biz de bunu sağlamak istiyoruz ve kalan haftalarda bunun mücadelesini vereceğiz. İnşallah bunu da başarırız" ifadelerini kullandı.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor