"Trabzonspor Avrupa'da olmayı hak ediyor"

Haluk Şahin Trabzonspor'un Avrupa'da olmayı hak ettiğini söyledi.

"Trabzonspor Avrupa'da olmayı hak ediyor"

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, eksik oyuncuların fazla olmasına karşın ligde kalan son 2 maçı Avrupa kupalarına katılma hedefi yolunda kazanmak istediklerini söyledi.

Şahin, "Sakat ve cezalı futbolcular konusunda bir şansızlık yaşıyoruz. Ama Trabzonspor, zorlukların üstesinden gelecek bir takımdır. Ligde 5. sıradayız ve Avrupa'ya katılma yolunda en güçlü adaylardan biriyiz" ifadesini kullandı.

BUNU HAK EDİYORUZ

Karadeniz ekibinin Avrupa'da önemli başarılar elde etmiş bir kulüp olduğunu dile getiren Şahin, "Trabzonspor, geçmişinde aldığı sonuçlarla, camia olarak her zaman Avrupa'da yer almayı hak eden bir takımdır. Bu sezon sonunda Avrupa'da olmak, prestij açısından, daha iyi hamleler yapmak açısından da önemli olacak. Son yıllarda eksiklik duyduğumuz Avrupa'da gelecek yıl olmak istiyoruz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor