Trabzonspor aşkını Siirt'te böyle aşıladı

Trabzonspor şampiyonluğa koşarken yurdun dört bir yanında bordo mavili renklerle coşku yaşanıyor.

Trabzonspor aşkını Siirt'te böyle aşıladı

Süper Lig’in lideri Trabzonspor adım adım şampiyonluğa ilerlerken yurdun bir çok noktasında da bordo mavili renklere olan sevgi kendini gösteriyor.

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ülke genelinde kutlamalar yapılırken Siirt’te Pervari Yeniaydın Ortaokulu’ndan gelen görüntüler dikkat çekti.

Okulda görev yapan Trabzonsporlu matematik öğretmeni Nadide Önal’ın girişimiyle öğrenciler bordo mavili formalarla kutlamalara katılırken Kazım Koyuncu şarkıları eşliğinde futbol oynandı.

Öğretmen Önal konuyla ilgili yaptığı açıklamada Trabzon ve Trabzonspor önyargısının önüne geçmek ve çocukları mutlu etmek için böyle bir girişimde bulunduğunu kaydederek “Kutlamalarda çocuklar Kazım Koyuncu şarkıları eşliğinde futbol oynarken ben de onlarla Kürtçe şarkılarla halay çektim.” dedi.

Öğretmen Nadide Önal ayrıca herşeyin bir öğrencisinin kendisine siyah beyaz bir futbol topu için “Bu Trabzonspor renkleri mi” diye sormasıyla başladığını dile getirerek “ Daha sonra sınıflara girerek Trabzonspor’un renklerini bilen var mı diye sordum. Çoğu ya bilemedi ya da yanlış söyledi. Artık bordo mavi renkleri unutmazlar diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Son olarak Önal, sadece öğrencilere değil köydeki öğretmenlerle birlikte okul görevlisine de forma hediye ettiğini belirterek “Ben buradan gitsem bile kalanlara Trabzonspor’u yaşatmak istedim” şeklinde konuştu.

Trabzonspor aşkını Siirt'te böyle aşıladı

Trabzonspor aşkını Siirt'te böyle aşıladı

Trabzonspor aşkını Siirt'te böyle aşıladı


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor