Trabzonspor'a yeni sponsor! Başkan Ağaoğlu açıkladı

Trabzonspor'un giyim sponsoru açıklandı

Trabzonspor'a yeni sponsor! Başkan Ağaoğlu açıkladı

Trabzonspor'un 2018-2019 ve 2019-2020 sezonlarındaki giyim sponsoru, Tween oldu.

Bünyesinde Damat, Tween ve D'S Damat markalarını barındıran Orka Holding’in Genel Koordinatörü Osman Arar ile bir araya gelen Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Modayı bir yaşam tarzı haline getiren, lider bir markayla yeniden bir arada olmak Trabzonsporumuzu güçlendirecektir” sözleriyle anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan ayrıca, Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’na da teşekkür etti.

Orka Holding Genel Koordinatörü Osman Arar ise anlaşmaya ilişkin düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “Farklı ülkelerde ve farklı spor dallarındaki sporculara verdiğimiz desteği, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Trabzonspor’a da sağlayacak olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.”

Trabzonspor ve Tween markalarını iki yıl süreyle bir araya getiren anlaşmaya ilişkin imza töreni, Başkan Ağaoğlu ve Orakçıoğlu’nun katılımıyla daha sonra gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor