Trabzonspor'a yeni Arjantinli iddiası

Arjantin'de Caracol Radyosu Marcone iddiasını, ''Mas'ın takımı Messi'nin arkadaşlarını tek tek toplamaya başladı'' diye duyurdu.

Trabzonspor'a yeni Arjantinli iddiası
Arjantin Milli Takımı'nın sol beki Emmanuel Mas'ı kadrosuna katan Trabzonspor'un yeni hedefinin ise Lionel Messi'nin bir başka takım arkadaşı Ivan Marcone'yi almak olduğu iddia edildi. Son dönemde kovulan Eduardo Bauza tarafından milli takım aday kadrosuna çağrılmaya başlanan 28 yaşındaki ön libero için bazı temaslar kurulduğu iddia edildi.
 Arjantin'den Caracol Radyosu, Lanus'ta forma giyen Marcone'nin Trabzonspor'u istediği iddiasını, ''Mas'ın takımı Messi'nin arkadaşlarını tek tek toplamaya başladı'' diye duyurdu.
 IVAN MARCONE KİMDİR?
 28 yaşındaki Ivan Marcone, Arsenal de Sarandi altyapısında yetişti. Daha sonra Lanus'a kiralandı. 2016 yılının Temmuz ayında ise Lanus, Marcone'yi bonservisiyle kadrosuna kattı. Orta sahada forma giyen Ivan Marcone, bu sezon 13 maça çıktı. Güncel transfermarkt değeri 2.5 milyon Euro. Takımıyla sözleşmesi ise 2019 yılında sona eriyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor