Trabzonspor'a verilecek cezayı onlar karşılayacak!

Kısa Pas programında Uğurcan Çakır ile fotoğraf çektiren o taraftar konuşuldu. Programda konunun konuşulması sonrasında Trabzonspor ile güvenlik şirketi arasındaki sözleşmenin detayı da ortaya çıktı.

Trabzonspor'a verilecek cezayı onlar karşılayacak!

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 31.haftasında Trabzonspor'un Kayserispor'u 4-2 yendiği karşılaşmada bir taraftar maçın oynandığı sırada sahaya girerek kaleci Uğurcan Çakır ile selfie çektirdi. Trabzonspor bu sebepten dolayı bugün de PFDK'ya sevkedildi.

Konuyla ilgili olarak Haber61 TV'de yayınlanan ve Kadir Can'ın sunup Turgay Beşyıldız'ın konuk olduğu Kısa Pas programında Beşyıldız önemli değerlendirmelerde bulundu. Beşyıldız, konuyla ilgili en büyük suçlunun güvenlik olduğunu ifade ederken Trabzonspor yönetiminin de taraftarlarla futbolcuların daha içiçe olabilmesi için idmanlarda daha farklı organizasyonlar içine girilebileceğini belirtti.

GÜVENLİK ŞİRKETİ KARŞILAYACAK

Ayrıca Trabzonspor'a kesilecek olası para cezasının da güvenlik şirketinden alınması gerektiği vurgulandı. Bu gelişme üzerine yetkililerden edinilen bilgiye göre stadyumun güvenliğini sağlayan şirket ile Trabzonspor Kulübü arasında yapılan anlaşma gereği sahaya bir seyircinin girmesi halinde TFF Disiplin Kurulu tarafından verilecek ceza güvenlik şirketi tarafından karşılanacak.

KISA PAS PROGRAMININ TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kısa Pas Programı her hafta Salı günü saat 14.00'te canlı olarak Haber61 TV'de yayınlanıyor. Programın tekrarı ise aynı gün 21.00'de ekranlara geliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor