Trabzonspor'a Scarione iddiası!

Trabzonspor’da transfer hareketliliği sürüyor.

Trabzonspor'a Scarione iddiası!

Trabzonspor’da Kamil Ahmet Çörekçi ve Theo Bongondo’nun ardından bir flaş isim daha gündeme girdi.


İsrail BBC Word Futbol Muhabiri’nin sosyal medya üzerinden duyurduğu haberde Trabzonspor, eski Kasımpaşalı Oscar Scarione’nin transferi için de girişimlerde bulunuyor. Raphael Gellar’ın verdiği bilgilere göre Şota Arveladze’nin geçtiğimiz yıl teknik direktörlüğünü yaptığı Maccabi Tel Aviv’in Kasımpaşa’dan bedelsiz transfer ettiği Oscar Scarione için Bordo Mavili kulüp teklif yolladı.

İddiaya göre Scarione ise Trabzonspor’un teklifinden gurur duyduğunu ancak Tel Aviv’de mutlu olduğunu ve sözleşmesi devam ettiği için bu teklifi düşüneceğini iletti. 

Trabzonspor,  Tel Aviv’de 2 yıllık sözleşmesi bulunan Scarione için İsrail temsilcisinde kazanacağından daha fazla bir ücret teklif etmesine rağmen kulüpler arasında henüz anlaşma sağlanamadı. Scarione’nin 1 Milyon Euro’lun maaşının ödenmesi haline Trabzonsor, bu transferi noktalamayı düşünüyor. Scarione veya Trabzonspor Kulübü, Tel Aviv’e 1 Milyon Euro’yu ödemesi halinde Scarione yeniden Türkiye’ye dönüş yapacak.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor