Trabzonspor'a golünü attı Ersun Yanal'ın listesine girdi

Trabzonspor Göztepe'nin yıldızı için harekete geçti.

Trabzonspor'a golünü attı Ersun Yanal'ın listesine girdi
Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Göztepe'de forma giyen 24 yaşındaki Tayfur Bingöl için İzmir ekibiyle temasa geçti.
 
Trabzonspor, Göztepe'de forma giyen 24 yaşındaki Tayfur Bingöl için İzmir ekibiyle temasa geçti.
 
Orta saha için Sissoko, Sosa ve Junuzovic gibi yıldız isimlerle görüşme halinde olan Fırtına, gündemine şimdi de Göztepe'de forma giyen Tayfur Bingöl'ü aldı.
 
Bordo-Mavililer'in 3-2 kaybettiği maçta oldukça iyi bir performans sergileyen ve attığı nefis golle Trabzon'un yıkımında başrol oynayan 24 yaşındaki oyuncu için İzmir ekibiyle temasa geçildi.
 
Teknik direktör Ersun Yanal'ın hayran kaldığı ve "Kadroda görmek isterim" raporunu sunduğu orta saha için yönetimin harekete geçtiği öğrenildi. Bordo-Mavili kurmaylar Göztepe'ye ilk teklifini iletirken, transferin hafta içinde netlik kazanması bekleniyor.

Tayfur Bingöl geçtiğimiz hafta izmir'de oynanan ve Göztepe'nin 3-2 kazandığı karşılaşmanın 26. dakikasında Trabzonspor'a beraberlik golünü atmıştı

SporX

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor