Trabzonlu Sanatçı Kaptan Yılmaz'ın isyanı

Trabzonlu sanatçı Kaptan Yılmaz "Sanatçılar Trabzonspor'dan maddi katkı beklememeli"

Trabzonlu Sanatçı Kaptan Yılmaz'ın isyanı

Trabzon ve yöresinin tanınmış sanatçılarından Kaptan Yılmaz ‘’ Uzun zamandır aklıma takılmıştı’’ dedi. Haber61’e içini döktü.

Yaklaşık 30 yıldan beri, özellikle tüm Karadeniz Bölgesi’nde konserlerde, festivallerde, seçkin düğünlerde ve özel günlerde sahne alan Trabzonlu sanatçı kaptan Yılmaz ‘’Trabzonspor için yapılacak konserlere ve açılışlara  3-4 tane parça söyleyerek, destek verecek olan sanatçı, Trabzonspor’dan maddi bir katkı beklememeli’’dedi.

Her türlü müzik yapan, evli ve bir çocuk bası olan Kaptan Yılmaz, müzik piyasasında kolbastısı ‘’Gıdıkla beni’’ ve ’’ Armut dalda asılsın’’ parçalarıyla çıkış yaparken, parçalarının Trabzon’da yıkılan Avni Aker Stadyumun da yıllarca çalındığını ve yasa gereği ödeme zorunluluğundan bir kez telif hakkı aldığını ve ondan sonra Trabzonspor Kulübünden hiç bir maddi ödeme kabul etmediğini belirterek  ‘’ Trabzonspor un yapacağı hiçbir etkinlikten bir talebim olamaz ve Trabzonlu hiçbir sanatçının da olmaması lazım. Borcu olan kulübümüze bizde destek vermeliyiz. İstedikleri zaman biz hazırız’’ diye konuştu.

53 yaşındaki Kaptan Yılmaz mikrofonlarımıza özetle şunları söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor