Trabzon Lyon'un Cezayirlisini izlettirdi

Trabzonspor’da yeni sezon için çok sayıda oyuncu takip ediliyor.

Trabzon Lyon'un Cezayirlisini izlettirdi

Trabzonspor gelecek sezon için kolları sıvadı. 


Gelecek sezon güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan bordo mavili yönetim bu doğrultuda izleme çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da  menajerlerle görüşmeler yapıyor.

Gelecek sezonun kadrosunu şimdiden kurarak bonservis bedeli ödemekten kurtulmak isteyen  Trabzonspor yönetimi Lyon’un 24 yaşındaki  Cezayirli sağ kanat oyuncusu Rachid Ghezzal’ı yakın takibe aldırdı.

Bu sezon Lyon’da  2 gol ve 4 asistle oynayan Rachid Ghezzal'ın Lyon'la sözleşme imzalamaya yanaşmamasını fırsat bilen Trabzonspor’un  Cezayir asıllı oyuncunun Sırp menajeri ile temas kurmaya hazırlandığı  iddia edildi.
 
Lyon’un kendisine teklif edilen yenileme ücretinin takım arkadaşı Depay’ın aldığı ücretin  yarısını bile bulmaması nedeniyle  red eden Ghezzal'ın  bu yüzden  Lyon'da kalmak istemediği belirtildi
Bordo Mavili yönetim Ghazel konusunda kararını verirse bu futbolcunun Milli takımdan arkadaşı olan Medjani'ninde transfere yardımcı olacağı öğrenildi

Öte yandan Lyon'un Cezayirli futbolcusu Ghezzal ile Fenerbahçe'ninde ilgilendiği gelen bir başka iddia


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor