Trabzonspor’da teknik direktör Thomas Reis’in ekibi genişliyor. Bordo mavililer, yeni teknik direktörün göreve gelmesinin ardından farklı alanlarda teknik kadroyu güçlendirdi.
REIS’İN YARDIMCILARI BELLİ OLDU
Trabzonspor’da yardımcı antrenör olarak Ergin Keleş, Ton Lokhoff, Danijel Zenkovic ve Jérôme Boateng görev yapacak.
Reis ile Ludogorets Razgrad’da birlikte çalışan Ton Lokhoff ve Danijel Zenkovic, bordo mavili ekipte de Alman teknik adamın kurmayları arasında yer aldı. Ergin Keleş ile Jérôme Boateng de yardımcı antrenör olarak teknik kadroda bulunuyor.
KALECİLER İKİ İSME EMANET
Kaleci antrenörlüğü görevinde Candeniz Velioğlu ile Marco Knoop yer alıyor. Kulüpte daha önceden görev yapan Velioğlu’nun yanında Alman kaleci antrenörü Knoop da çalışmalarını sürdürüyor.
48 yaşındaki Knoop, Trabzonspor öncesinde Nottingham Forest’ta görev yapmıştı.
PERFORMANS VE ANALİZ EKİBİ DE GENİŞ
Atletik performans bölümünde Murat Bel ile Fatih Yıldız görev yapıyor. Fatih Yıldız, Trabzonspor’a Samsunspor’dan katıldı.
Analiz tarafında Mesut Kabahasanoğlu analiz sorumlusu olarak görevini sürdürüyor. Furkan Kul ve Porto’dan gelen Osman Kul ise maç analisti olarak teknik kadroda bulunuyor.

TEKNİK KADRO 12 KİŞİYE ULAŞTI
Thomas Reis ile birlikte Trabzonspor A Takım teknik kadrosunda toplam 12 isim bulunuyor. Reis’in ekibinde 4 yardımcı antrenör, 2 kaleci antrenörü, 2 atletik performans antrenörü, 1 analiz sorumlusu ve 2 maç analisti görev yapıyor.
Bordo mavili ekipte yapılan son takviyelerle birlikte Thomas Reis’in teknik kadrosu büyük ölçüde şekillenmiş durumda.