Akhisar Belediye maçı sonrası Trabzonspor'a coşkulu karşılama

Akhisar Belediyespor galibiyeti sonrasında taraftarlar takımı coşkulu bir şekilde karşıladı.

Akhisar Belediye maçı sonrası Trabzonspor'a coşkulu karşılama

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek bu sezonun ikinci yarısında yenilmezliğini sürdürmesinin ardından gece geç saatlerde Trabzon'a gelen bordo-mavili kafileyi taraftarlar coşkulu bir şekilde karşıladı.


Spor Toto Süper Ligin 24 haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor karşısında 1-0 yenik durama düşmesine rağmen karşılaşmayı ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 kazanan Trabzonspor, 8 maçlık yenilmezlik serisini sürdürürken, Manisa'da rakibine karşı ilk galibiyetini almasının ardından gece 02:30 sıralarında Trabzon'a gelen bordo-mavili kafileyi taraftarlar havalimanında meş'alelerle ve tezahüratlarla coşkulu bir şekilde karşıladı.

Bordo-mavili taraftarlar teknik heyet ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunurken, Trabzonspor'un 18 Mart Cumartesi günü sahasında konuk edeceği Galatasaray aleyhinde tezahüratlar da bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor