Sürmen: Trabzonspor dengeli oynarsa Prag'a fark atar

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen Haber61 TV'ye konuştu

Sürmen: Trabzonspor dengeli oynarsa Prag'a fark atar

Haber61 Spor Servisi

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun bayramlaşma töreninde Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Sürmen bayram kutlamasının ardından Sparta Prag maçını değerlendirdi. Sürmen " Geçen seneden hazır bir takımımız vardı. Bu hazır kadroda birkaç arkadaşlarımız aramızdan ayrıldı. Onların yerine gelen arkadaşlar deplasmanda oynanan maçta olumlu katkı verdiler. Bu olumlu katkı sonuca etkili oldu. Umarım bu sürekli olur. Yönetim futbolcular ve tüm camia bir araya gelirse Trabzonspor'un aşamayacağı hiç bir şey yoktur. Şehirdeki hava, biletlerin çıktığı gibi bitmesi, bunların hepsi Trabzonspor'un maça hazır olduğunu gösteriyor. Sparta Prag çok üstün yetenekli bir takım değil. Trabzonspor dengeli bir oyun oynarsa fark atacağını da düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor