Süper Lig ekibi Sörloth'un peşini bırakmıyor! Trabzonspor'a rağmen...

Galatasaray'dan Sörloth için resmi teklif!

Süper Lig ekibi Sörloth'un peşini bırakmıyor! Trabzonspor'a rağmen...

Galatasaray'ın gündeminde yer alan Alexander Sörloth için Alman kulübü Leipzig kararını verdi.

Transfer çalışmalarını sürdüren ve Falcao ile yolları ayırarak Diagne'yi de bir transfer opsiyonu olarak kullanmak isteyen Galatasaray, Vedat Muriqi'nin ardından Alexander Sörloth için resmi hamle yaptı.

Kiralık teklifi 

Vedat Muruqi'yi kiralık olarak kadrosuna katmak için Lazio ile temaslarına başlayan Galatasaray, Sörloth için Leipzig'e kiralama teklifini sundu.

Hakan Balta ikna etmeye çalıştı 

Fatih Terim'in ısrarlı talebi sonrasında Leipzig ile Hakan Balta aracılığıyla masaya oturan Galatasaray, Sörloth'u satın alma opsiyonu ile kiralamak için görüştü.

Takımda kalmasını istiyor 

Ancak Alman kulübü Leipzig, Julian Nagelsmann'ın Norveçli futbolcunun takımda tutmak istediğini iletti.

Galatasaray'ın teklifi reddedildi 

Julian Nagelsmann'ın Sörloth'un takımda kalmasını istemesinden dolayı Norveçli futbolcuyu satılık ya da kiralık olarak bu sezon takımda göndermeme kararı alan Leipzig'in Türkiye'den Galatasaray'ın yanı sıra bir takımın daha teklifini geri çevirdiği ifade edildi.

Hocası sahip çıktı 

Alman hoca, Sörloth'un iyi bir seriye ihtiyacı olduğunu söylerken, "Bir forvete goller ya da iyi bir maç çıkarmak gerçekten yardımcı olur. Böyle bir şey, onun mental olarak rahatlamasını sağlayacak. Şu ana kadar onun hayal ettiği gibi gitmemiş olabilir ancak bir noktada bu değişecek. Yeni yıl onun için yeni bir başlangıç demek" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan adım 

Galatasaray Spor Kulübü ise Trabzonspor ile Leipzig arasında yapılan Sörloth anlaşmasını hukuki olarak inceleyerek transfer sürecinde adım atmasını engelleyebilecek bir maddenin olmadığı konusunda fikir birliğine vardığı iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor