Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Trabzonspor…

Süper Lig'de güncellenen şampiyonluk oranlarının favorisi de Trabzonspor oldu.

Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Trabzonspor…

Süper Lig'de 13. haftanın ardından şampiyonluk oranları güncellendi. Trabzonspor'un iç sahada aldığı 3-0'lık Gaziantep galibiyeti sonrası favori konumu sağlamlaşırken bu durum Bordo-Mavililerin şampiyonluk oranına da yansıdı.

Süper Lig'de 13. hafta geride kaldı. Lider Trabzonspor, sahasında ağırladığı Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup ederek zirvedeki yerini güçlendirdi. Dev derbide ise Fenerbahçe , deplasmanda karşılaştığı Galatasaray 'ı 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışında rakibine göre avantajlı bir konumda yer aldı. Beşiktaş 'ta ise düşüş Alanyaspor deplasmanında alınan 2-0'lık yenilgi ile sürdü.

13. hafta sonunda Trabzonspor'un en yakın rakibi Hatayspor ile arasındaki puan farkı 7 iken üç büyüklerden en yakı rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı ise 10. Bordo-Mavililerin Galatasaray ile 12, Beşiktaş ile 13 puan farkı bulunuyor.

İşte geride kalan 13. haftanın ardından güncellenen şampiyonluk oranları:

Trabzonspor - 1.65 (Eski oran: 2.15)

Fenerbahçe - 4.00 (Eski oran: 4.10)

Beşiktaş - 5.50 (Eski oran: 4.10)

Galatasaray - 7.00 (Eski oran: 5.00)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor