Süper Lig'de haftanın kazananı Trabzonspor

Süper Lig'de zirveyi ilgilendiren maçlar oynandı ve haftanın kazananı Trabzonspor oldu. İşte Süper Lig puan durumu...

Süper Lig'de haftanın kazananı Trabzonspor

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Bordo mavililerin galibiyetle kapattığı haftayı yakın rakipleri ise puan kayıplarıyla geçti. Puanını 41'e yükselten Trabzonspor ise haftanın kazananı oldu.

ÜÇÜ DE PUAN KAYBETTİ

Haftaya 41 puanla lider olarak giren Sivasspor ile 39 puanla 2. sıradaki Başakşehir kozlarını paylaştı. Sivas'ta oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi ve iki takım da sahadan 1 puanla ayrıldı. Böylece Sivasspor 42, Başakşehir ise 40 puana yükseldi.

Zirvedeki diğer rakiplerden Fenerbahçe ile Alanyaspor da birbirleriyle karşılaştı. Bu mücadele de 1-1 sona erdi ve puanlar paylaşıldı. Böylece Alanyaspor 39, Fenerbahçe ise 38 puanda kaldı.

TRABZONSPOR'UN BİR MAÇI DA EKSİK

Bu sonuçların ardından Sivasspor 42 puanla haftayı lider kapatsa da Trabzonspor bir maç eksikle 41 puanıyla 2. sırada yer alıyor. Bordo mavililer haftaya da sahasında Sivasspor'u ağırlayacak. Fırtına kazanması halinde maç eksiğine rağmen liderlik koltuğunun sahibi olacak ve şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalayacak.

Süper Lig puan durumu

Süper Lig puan durumu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor