Şükrü Kuleyin'den Türkiye'ye hoşgörü çağrısı

Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi Şükrü Kuleyin açıklamada bulundu

Şükrü Kuleyin'den Türkiye'ye hoşgörü çağrısı

Süper Lig'de Trabzonspor cumartesi günü sahasında Antalyaspor ile şampiyonluk maçına çıkacak. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi Şükrü Kuleyin bordo mavili taraftarlara çağrıda bulundu.

Kuleyin "Cumarttesi akşamı; Trabzon’daki toyumuz için yola çıkan ve çıkacak bende dahil tüm renktaşlarımıza kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum.. Çifte Bayramımız inşallah silahsız olur. Bu arada; Rakip takım taraftarlarını rencide etmeyecek şekilde, Trabzonsporlulara yakışır kutlama yapmamız dileği ile..! Tüm Türkiye’nin; Bu başarımıza ve yediden yetmişe takımına sevdalı camiamıza saygı duymasını rica ediyoruz.. Kusurumuz olursa sevincimizi abartırsak affola.. Çünkü çok emeğimiz çalındı çok hakkımız yendi.. Yıllardır; Filistin’de İsrail askerine taş atan çocuklara benzeyen bizim uşaklara, lütfen hoşgörülü ve anlayışlı olunuz. Milyonların oynayacağı horon ve kolbastımıza alkış tutunuz.. Sevincimize ortak olunuz.. Bütün renklere saygılıyız ama biz farklıyız.. Çünkü; “Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır” ifadelerini kullandı.

Kuleyin ayrıca Antalyaspor maçı sonunda şampiyonluk sevinciyle sahaya girilmemesini gerektiğini belirterek "Altay maçında kupa töreni seyircisiz olmasın" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor