Sturridge'nin kadro savaşı başlıyor!

Ünal Karaman'nı zorlayacak süreç başlıyor.

Sturridge'nin kadro savaşı başlıyor!

Trabzonspor'da milli arada teknik heyetin en önemli gündemlerinden birisi de Daniel Sturridge'nin takıma monte edilmesi olacak. Zira ünlü oyuncudan beklentiler çok büyük. Ancak takıma girmesi için hücum hattındaki isimlerden birisinin kesilmesi ya da sistem değişikliği gerekiyor. Ünal Karaman'ın oturmuş sistemi değiştirmeyi şimdilik düşünmediği; Sturridge'ye form durumuna göre şans vermeyi planladığı öğrenildi. Bu durumda Sturridge'nin işi kolay olmayacak. Zira; Nwakaeme, Ekuban (5 gol/1 asist), Sörloth (3 gol) ve Abdülkadir Ömür (1 gol/2 asist) gibi sezona çok iyi giren 4 oyuncuyla rekabet etmesi gerekiyor...

Bordo-mavili takımın diğer şöhretli transferi Obi Mikel için de durum aynı... Nijeryalı orta saha, oynadığı maçlardaki performansı ile hayal kırıklığı yaratmıştı. Sıradan bir takıma gelmediğini anlayan Mikel formunu yükseltmek için çaba harcıyor. Tecrübeli futbolcunun, milli arada kendisine verilen programı harfiyen uyguladığı, antrenmanlarda kendisini göstererek görev bekleyeceği öğrenildi. Camianın güvenini boşa çıkartmak istemeyen Mikel'in, Ünal Karaman ile de bir görüşme yaparak, artık hazır olduğunu dile getireceği ve forma isteyeceği ifade edildi.

DÖNDÜ
Lige verilen arada izin alarak İngiltere'ye giden ve kendisine verilen özel programı uygulayan Sturridge dün Trabzon'a dönerek, takıma katıldı. Yıldız oyuncunun, kondisyon olarak hazır görülmesi halinde Gençlerbirliği maçının kadrosuna dahil edilmesi bekleniyor.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor