| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 28 Ağustos 2024 20:53 Güncellenme tarihi: 28 Ağustos 2024 21:17

St. Gallen Trabzonspor maçı hazırlıklarını Trabzon’da tamamladı!

St. Gallen yarın Papara Park’ta Trabzonspor’un misafiri olmadan önce Trabzon’da hazırlıklarını tamamladı.

UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında yarın Trabzonspor'a konuk olacak St. Gallen, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Papara Park'ta teknik direktör Enrico Maassen yönetiminde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

Koşuyla başlayan antrenman, pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti.

İsviçre takımının, basına kapalı bölümde ise taktik çalışma gerçekleştirdiği öğrenildi.

Kaynak: AA

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

S
Selocan
1 yıl önce

St. Gallen e çok gittim gezmeye .hatıralarım canlandı

R
Recep 5
1 yıl önce

Biz deplasmanda maçtaydık, taraftarları centilmendi. Bence bizde centilmen olalım.

.
...
1 yıl önce

bir kareografide elinde tüfek olan avcı ve serçe fb için av mevsimi yazılmıştı, fb olayı manüple edip bambaşka yerlere çekmişti, ilginç olan kendine ts taraftarı diyen birileri de avcı ve başkan ile sürekli uğraşıp av mevsimi bitti diyor. başkan bazı sözleri yerine getiremedi doğrudur. ne demişti tıpkı şampiyon olunan sezon gibi tüm transferleri kampa yetiştireceğiz. lig başladı hala forvet ve 10 numara yok. 3 milyar borcu sıfırlarsa benden yana sorun yok büyük bir hizmet forvetten öte olur.

B
Barış
1 yıl önce

O eksik bu eksik deme durumu yok...sahaya 11 futbolcu ile çıkacağız.. umarım yeneriz ve turu geçeriz .. Sonuç ne olursa olsun takıma, teknik kadroya başarılar diliyorum.