Şikeyi FETÖ'ye bağlayan Burhan Kuzu'dan geri adım

Trabzonsporlu taraftarların sert tepki gösterdiği Burhan Kuzu geri adım attı

Şikeyi FETÖ'ye bağlayan Burhan Kuzu'dan geri adım

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un şampiyonluk kupasının gasp edildiği 3 Temmuz sürecini FETÖ'ye bağlayarak Fenerbahçe'yi ve şikecileri aklama çabasına katılan isimlerden biri olan AK Parti kurucusu eski milletvekili Burhan Kuzu, bordo mavili taraftarların tepkileri üzerine geri adım attı.

Daha önce bir çok konuda benzer davranışlar sergileyerek geri adım atan Kuzu, sosyal medyadan kendisine yöneltilen sert eleştirilere dayanamadı ve "Ben, Ergenekon davasının gerekçeli kararını paylaştım" dedi.

TRABZONSPOR'U ÖVEREK KURTULMAYA ÇALIŞTI

Kuzu geçtiğimiz günlerde Ergenokon davasının kararının açıklanmasının ardından "Değerli Fenerbahçeli kardeşlerim; Ergenekon davasının gerekçeli kararında, sözde şike davasının FETÖ/PDY kumpası olduğu tescillenmiştir. 2010-2011 sezonu şampiyonluğunuz tertemizdir. FETÖ ile mücadeleye her alanda sonuna kadar devam edeceğiz." şeklinde paylaşım yapmıştı.

Trabzonsporlu taraftarların tepki yağdırdığı Burhan Kuzu  "Trabzonsporlu bazı kardeşlerimin bana kırıldığını görüyorum. Ben, Ergenekon davasının gerekçeli kararını paylaştım. Trabzonspor, ülkemizin güzide bir takımıdır. Özellikle yerli futbolcularımızı yetiştirip, Türk futbolunun önünü açan ve geleceği olan bir kulüptür." ifadelerini kullandı.

Ancak Kuzu'nun Trabzonspor'u överek tepkileri azaltma çabası bir işe yaramazken taraftarların tepkisi devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor