Sergen Yalçın'ın Sörloth planı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın2ın Sörloth planı ortaya çıktı.

Sergen Yalçın'ın Sörloth planı!

Süper Lig'in 23. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynanacak. Beşiktaş, lider Trabzonspor'u konuk ederken, Sergen Yalçın ilk büyük maçına çıkacak. Öte yandan bordo mavili takımın süper golcüsü Alexander Sörloth için özel bir hazırlık planlayan Sergen Yalçın, oyuncuyu durduracak ismi buldu.

Vodofane Park'ta yarın lider Trabzonspor karşısında olmak ya da olmamak mücadelesine çıkacak Beşiktaş'ta teknik heyet hücum planları kadar savunma önlemleri üzerinde de duruyor.

Sergen Yalçın, bu sezon ligde 17, toplamda da 22 kez ağları havalandıran Alexander Sörloth'u Domagoj Vida ile durduracak.

Genç çalıştırıcı, talebesinden Sörloth'a yakın oynamasını ve rakibine boş alan bırakmamasını istedi. Hırvat stoper de Beşiktaş'ın kader maçına özel olarak hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor