Salih Kavrazlı için Altınordu'dan uçuk istek!

Başkan Ağaoğlu, Salih Kavrazlı'nın lisansının çıkmamasının detaylarını anlattı

Salih Kavrazlı için Altınordu'dan uçuk istek!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu sezon başında Altınordu'dan transfer edilen Salih Kavrazlı'nın lisansının çıkarılamaması nedeniyle oynayamaması konusunda açıklama yaptı.

Salih için görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten Ağaoğlu, Altınordu Kulübünün uçuk istekleri nedeniyle lisansın çıkarılamadığını aktardı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in de olduğu bir ortamda Altınordu kulübüyle görüştüklerini söyleyen Ağaoğlu "Bizim niyetimiz belirli bir ücret ödeyip lisanası çıkarmaktı. TFF başkanının varolduğu toplantıda Altınordu Kulübü başkanı sonraki satıştan yüksek bir pay istedi hiç düşünmeden kabul ettik. Ne zaman ki 1.5 Milyon Euro istedi o zaman reddettik. Böyle bir rakam yok. Dolayısıyla Salih'in 18 yaşını doldurmasını beklemek zorunda kaldık, mart ayında lisansı çıkacak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor