Haber61 TV’de yayınlanan Saha Kenarı programında, Trabzonspor’un Karagümrük maçı öncesi belirlediği bilet fiyatları eleştirildi. Haber Müdürü Okan Çıtlak, özellikle tribün doluluğu ve şampiyonluk yarışı açısından kararın yanlış olduğunu dile getirdi.
Okan Çıtlak, Ramazan ayı ve tribün cezalarıyla birlikte bilet fiyatlarının yüksek tutulmasını eleştirerek şu ifadeleri kullandı: “Ama bu hafta Karagümrük ile oynuyoruz. 15 bin taraftarı cezalı. Ramazan ayında insanlar tribüne gelecek, bilet fiyatları çok yüksek. Bu yönetime ciddi eleştirim olsun; taraftara gelme demektir.” Çıtlak, zirve yarışında taraftar desteğinin önemine dikkat çekti.
“EN FAZLA 10 BİN KİŞİYE OYNARSIN”
Kombine ve ceza durumuna da değinen Çıtlak, “15 bin kombine satıldı. 10 bini cezalı olursa, o maçta en fazla 10 bin kişiye oynarsın. O da en fazla. Bu stratejik bir hata” dedi. Trabzonspor’un zirve yarışındaki konumuna işaret eden Çıtlak, “Yarışta olmak istiyorsunuz, taraftara ihtiyaç var. Tam tersi işlem yapılmış. Böyle bir adım atılmasına anlam veremedim” ifadelerini kullandı. Programda, Karagümrük maçı öncesinde tribün atmosferinin önemi ve yönetimin bilet politikası tartışma konusu oldu.
Tüm Yorumlar (14)
Kadıköy 61
4 ay önceSanki gelceklermiki Sebepler artılar ve eksileriyle Teravih taşacak bu deniz Kar yağdı hava soğuk Ulaşım bilet de pahalı tribün cezası .. sonuç gerek yok derler Haklı yanlarıda var haksız yanlarıda
Mustafad
4 ay önceAynen katılıyorum gelmeyin . Protesto eden eleştiren olur Biz garantiye alalım bu işi kimse gelmesin. Şampiyon da oluruz aman sakın ha öyle bişey olmasın dedi zaten yönetim futbolcu almayarak. Saolsunlar.
Murat
4 ay önceHanği yarışta
Ergin Akyüz Almamya
4 ay önceTaraftar bu Antröner denilen Fatih Tekkenin sifir futbolunumu izleyecek? Ben gecen hafta Almamyadan Trabzona maca gittim- ve kenarda Şenol Güneş kilifini giymis birini izledim! 0 Futbol 0 Taktik 0 Hirs- sözün bittigi yer
KİTABIN ORTASINDAN
4 ay önceTS muhalefet istemiyor.
Cemile ay Yılmaz
4 ay önceTrabzon gelir bakımından Türkiye ortalamasının çok çok altında bir şehir gelir seviyesi doğu illerinden bile düşük taraftar bu söylenen rakamlara bilet alamaz bilet fiyatları en fazla on tl olmalı unutmayın Trabzon halkı garibandır
vurdu gol oldu
4 ay önceyönetim taraftarın stada gelmemesi için elinden geleni yapıyor
Bağımsız Taraftar.
4 ay önceBu şu demektir. Şampiyonluk havasına girmeyin bizi de germeyin bu yıl Şampiyon olamayız veya 2 takıma bıraktık biz 3 veya 4. Lük için mücadele ediyoruz. Bu puan farkı kapanır Şampiyonda olursun ama önce inanç lazım sonra azim.
ŞEREFLİ TS
4 ay önceBu ertuğrul taraftarlada Trabzonsporlada sıkıntısı var başarı yok bişe yok ee ne duruyosun orda üç tane adam gibi topçu alsaydınız şimdi zirvedeydik yönetim desen çoğu asgari ücretli çalışan gibi hepsi isim yapmak öne çıkmak kaygısı olanlarla dolu
Sebzeci kemal
4 ay önceDunya ruhsuzluk donemine girdi epeydir. Akil almaz islere taniklik ediyoruz!!
Bi adam
4 ay önceKaragümrük maçı 250 den fazla olmaz gene kahvede izleyeceğiz
sercan osmanoğlu
4 ay önceertuğrul doğan istifaya çağrılmaktan korkuyor bilet fiyatlarını yüksek tutup bunun peşinde net
maçkalı
4 ay önce2 maç daha istifa sesi gelirse reis bunları görevden alıp yerine yeni kayyum atar diye korkuyor ertuğrul
josua
4 ay öncebaşarılar Ts.