Rıza Çalımbay Trabzonspor'a sitem etti, Sosa için konuştu

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, ayrılık sonrası yapılmayan transferler için konuştu.

Rıza Çalımbay Trabzonspor'a sitem etti, Sosa için konuştu

Trabzonspor ile yollarını ayıran Rıza Çalımbay, "Geldiğimizde bir stoper, bir sol bek ve bir de Las Palmas'tan Remy'yi istemiştik. Alabilseydik çok farklı olurdu" dedi.

Trabzonspor ile yollarını ayıran Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu. Devre arasında istediği transferleri yapamadıklarını söyleyen Çalımbay, "Geldiğimizde bir stoper, bir sol bek ve bir de Las Palmas'tan Remy'yi istemiştik. Alabilseydik çok daha başarılı olacaktık. Antalya'dan Maicon'u istedik, inanılmaz bir para istediler. Bursaspor'dan Kembo'yu istedik, olmadı" ifadelerini kullandı.

"SOSA TABİİ Kİ KULÜBÜ MAHKEMEYE VERECEK"

Oyuncuların alacakları nedeniyle hukuki yöntemlere başvurmasının normal olduğunu kaydeden teknik adam, "Sosa, Arjantin'den Trabzon'a neden geliyor? Para kazanmak için geliyor. Bu adamın parasını vereceksiniz ya da ikna edeceksiniz. Para almazsa, kulübü mecbur mahkemeye verecek. Oyuncu niye haksız olsun, anlamıyorum" dedi.

Çalımbay ayrıca, "Sezon başında kendi takımımızı kurabilseydik kesinlikle şampiyonluğa oynardık" diye konuştu.

BeinSports

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor