Rafet El Roman "Trabzonspor’un hücum hattının bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum"

Trabzonlu ve Trabzonsporlu sanatçı Rafet El Roman, bordo mavili takımın bugün saat 10.30’da yaptığı antrenmanı ziyaret etti.

Rafet El Roman "Trabzonspor’un hücum hattının bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum"

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor WebTv ye açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı “Trabzonspor’un hücum hattının bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum” dedi.

Trabzonspor’un antrenmanını izlemek için Mehmet Ali Tesislerine gelen ünü sanatçı Rafet El Roman kulüp televizyonuna açıklalarda bulundu.

Rafet El Roman, Dün Trabzon’da verdiği konserde yöneticiler tarafından kendisine plaket verildiğini ve bugünkü antrenmanı izlemeye davet edildiğini belirterek “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Dün çok güzel bir konser verdik. Yönetici arkadaşlar plaket verdiler ve dilersem antrenmana izlemeye gelebileceğimi söylediler. Ben de Ünal Hocamı ve futbolcu arkadaşları görmek istedim ve geldim.” dedi.

Henüz çok erken ama...

El Roman Takımın durumunu nasıl buldunuz sorusuna “Henüz bir şey söylemek için çok erken. Son maçları takip ettim. Iyi başladık. Mesela ben forvetin bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordum. Defansımız ortasaha oyuncularımız çok iyi. Ama yıllar sonra sanki iyi forvetler geldi takıma. Bu değişimle bu yenilikle sanki iddiamız çok büyük olacak bu sezon. Galatasaray çok büyük bir rakip ve burada onu tesir altına almak ve yenmek bizi umutlandırdı. Bu sezon galiba çok iyi bir sezon geçireceğiz. Ben herkese başarılar diliyorum. Seyircilerimiz de çok özledi şampiyonluk sevdasını. Meydana çıkıp artık şampiyonuz diye bağıralım. Aslında çok da önemli değil güzel futbol oynayalım, iyi mücadele edelim, iyi oyuncularla , iyi yönetimle, bence herşeyi yenileyerek bence çok doğru bir şey yapıldı. Bunun mürvetini de göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bu sezon bana 96 yılını hatırlatıyor. 96 yılında da yine burada antrenmanı izlemeye gelmiştim.

Trabzonspor’a marş....

Rafet El Roman Trabzonspor’a marş yapmak istediğini ama cesaret edemediğini belirterek “Yllardır benden bir marş istiyorlar. Bunu gerçekten iyi düşünmek lazım. Bu sadece benim yapacağım bir şey değil. Tamam müzik bizim işimiz ama bunu gerçekten oturup yönetimle bunun sözlerini, Trabzonspor’uın tarihini, seyircinin ne duymak ne söylemek istediğini bilmek lazım, hatta bunu tribündeki insanlarla yazmak lazım. Şimdi ben kafama göre bir şeyler yazarım. Kimisi sever kimisi sevmez. Ama bir kaç kezde niyetlendim fakat cesaret edemedim. Var elimde bazı çalışmalar. Bir gün bir araya gelip bunları size dinletmek isterim. Seyirci v sizler de onaylarsanız bunu çok güzel bir marş haline getirip mutlu günlerde bangır bangır çalar söyler eğleniriz.” dedi.

Takıma küsmeyelim!

Sözlerini taraftarlara seslenerek bitiren Rafet El Roman “Ben takımın son maçtaki gibi oynamalarını temenni ediyorum takımımızın. Seyircimizin de bu coşkuyu devam etmesini, stadyumumuzu doldurmasını temenni ediyorum. Yenmek veya yenilmek hiç önemli değil. Üzülmeyelim, kırılmayalım. Ben çocukluğumdan beri Trabzonspor’u tutuyorum ve hiç vazgeçmedim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor