Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 20 Ağustos 2026 18:55 Güncellenme tarihi: 20 Ağustos 2026 19:30

Papara Park çevresinde maç öncesi renkli görüntüler

Trabzonspor’un bu akşam oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde Papara Park çevresinde heyecan doruğa çıkarken, firavun kostümlü taraftar deveyle alana gelerek ilgi odağı oldu.

Trabzonspor’un bu akşam oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde Papara Park çevresinde coşku tavan yaptı. Mısırlı yıldız Muhammed Salah transferinde dikkat çeken firavun kostümlü taraftar, bu kez stadyum çevresine deveyle gelerek bordo-mavililerin ilgi odağı oldu.

Papara Park Çevresinde Büyük Coşku

Bordo-mavili ekibin bu akşam saat 20.00'de sahasında oynayacağı Avrupa Ligi play-off mücadelesine saatler kala Papara Park ve çevresinde heyecan doruk noktaya ulaştı. Karşılaşma öncesinde stadyum çevresinde toplanan çok sayıda bordo-mavili taraftar, geniş halkalar kurarak uzun süre horon tepti ve maç saatini beklemeye başladı.

Firavun Kıyafetli Taraftar Bu Kez Deveyle Geldi

Maç öncesindeki coşkulu bekleyiş sırasında stadyum çevresinde ilginç anlar da yaşandı. Mısırlı futbolcu Muhammed Salah’ın Trabzonspor’a transferi sürecinde hem havalimanı karşılamasında hem de stadyumdaki imza töreninde firavun kıyafetiyle yer alan taraftar, bugün yeniden ortaya çıktı.

Renkli kostümünü bu kez deve eşliğinde sergileyen taraftar, Papara Park etrafında gezerek çevredeki diğer futbolseverlerin yoğun ilgisini çekti ve ortaya renkli görüntüler çıktı.

Yorumlar (1)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

D
Düzeltmen
23 dakika önce

Bu yıl Trabzonspor'u bırakın Salah firavun Ramses bile kurtaramaz