Özkan Sümer, Trabzonspor divanında konuştu: Yönetim olumsuzlukları süslüyor

Trabzonspor'un eski başkanı Özkan Sümer, divan toplantısında konuştu.

Özkan Sümer, Trabzonspor divanında konuştu: Yönetim olumsuzlukları süslüyor

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor Divan Kurulu toplantısı konuşmalarda devam ediyor. Trabzonspor'un eski başkanı Özkan Sümer divan toplantısında dikkat çeken bir konuşma yaptı.



Trabzonspor yönetimine çeşitli yönlerden eleştiri getiren Özkan Sümer'in konuşması şu şekilde: "Bir yönetim kurulunun seçilip gelmiş olması ona hata hakkı vermez. Sorumluluk taşıma gibi bir anlayışla yönetimini sürdürmesi gerekir. Yaşananlar görünüyorki yönetim kurulu her türlü olumsuzluğu bir hak olarak görüyor. Ve bunları bir takım süslemelerle yansıtmaya çalışıyor. Yönetimler şunu bilmeli; Bilmediğini bilmeli, bilmediğini sormayı öğrenmeli. Bilgi küçük ise yanlışlar büyük olacaktır. O halde şiddetle doğru bilgiye bu camşanın ihtiyacı vardır. Kaç dönemdir bu sorunu yaşıyor yönetimler. Yine yaşanan sorunlardan biri de şu; Trabzonspor kimdir? Bu büyüklüğe nasıl ulaşmıştır. Kendi olduğu için ulşamıştır. Kendi olmayan kurum sıradanlaşmaya mahkumdur. Teknik manada bir tespitte bulunmak istiyorum. Nasıl yönetildiğimize örnek olarak. Akhisar maçında sonuçlar malum. Maçta oynayan bütün oyuncuların Trabzonspor hedeflerine göre yetersiz olduğunu hatırlatmaya ihtiyaç yok. Şuna dikkat çekmek istiyorum; Sahadaki yetersiz kadrosuna rağmen yedekteki 7 tane yabancının onları geçipte oynayamaması konusunda dehşete düşmemek mümkün mü. Trabzonspor'un en çok ihtiyacı olduğu şey akıl ve biz aklı dışlamışız. Akla ihtiyaç duymamışız. Bir iş bu kadar mı belirsiz, mantıktan mahrum olmalı. Bizim yaşadığımız sorunlar, gücümüzün yetersizliğinden değil, gücümüzü kullanma bilgisizliğinden ve isteksizliğinden kaynaklanmaktadır. Trabzonspor bir kulüpten daha fazlasıdır. Trabzonspor dalgaların sesidir, yayların sisidir, kemençenin sözüdür. Trabzonspor ninelerimizin türküsü yaşlılarımızın öyküsü gençlermizin tutkusudur." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler