Özkan Sümer: Trabzonspor'daki bu uygulama son derece sakıncalı

Trabzonspor'un önemli isimlerinden Özkan Sümer açıklamalarda bulundu

Özkan Sümer: Trabzonspor'daki bu uygulama son derece sakıncalı

Haber61 Spor Servisi - Özel

Trabzonspor'un efsane ismi Özkan Sümer, ASKF'deki bayramlaşma töreninde Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

TUR İÇİN AVANTAJI YAKALADIK

Avrupa Ligi'nde oynanan Sparta Prag maçını değerlendiren Sümer " Trabzonspor turu geçmek için büyük bir avantaj sağladı. Dış sahada 2-2 berabere kalmak iyi bir sonuç. Ancak rakibi hafife almamak gerekiyor, boş bir takım değil. Özellikle savunma kısmında sıkıntılar yaşayabiliriz. Buna önlem alınırsa gol atma yönünde ihtiyacımızı yaratabileceğimiz beklentisi içindeyiz." dedi

O SENE BU SENE Mİ?

Taraftarların şampiyonluk beklentileri için takım kadrosunun yeterli olup olmadığı ile ilgili soruya yanıt veren Sümer "Bazı değerlendirmelerde yanlışı şurada yapıyoruz; Kendi iyiliğin ile değerlerin iyiliği arasındaki kıyaslamadan mahrum.  Trabzonspor ilk resmi maçına göre iyi bir görüntü verdi ancak yeterli olduğunu söylemek mümkün değil. Diğer takımların da ihtiyaçlarını ne kadar karşıladığı durumlarını görmek lazım. Değerlendirmeyi sadece bize göre yaparsak yanılgıya düşeriz." ifadelerini kullandı.

YUSUF YAZICI'NIN GİDİŞİ

Yusuf Yazıcı'nın transferini değerlendiren Sümer "Bu konuların kararını yönetim kurulu bağlar. Sportif ve ekonomik anlamda değerlendirme yapılmıştır ve böyle bir karar ortaya çıkmıştır. Saygı duymak lazım" dedi.

U19'DAKİ YENİ OLUŞUM ÇOK SAKINCALI

Trabzonspor altyapısında U19 kategorisinde gerçekleştirilen yeni yapılanma hakkında konuşan Özkan Sümer "
Çok ciddi bir şekilde takip ediyorum. Böyle bir oluşum son derece sakıncalı. Yönetim neye dayandığını bilmiyorum. Hem üretim adına sakıncalı hem de altyapıda U19 olması zorunlu bir faaliyet. Bunu buradan koparıp da başka bir şekilde yeni bir uygulama yapmak verimlilik açısından da uygulama açısından da sakıncalı. Neye dayanarak böyle bir seçim ortaya çıktı kestirmek mümkün değil. 5 kategorideki futbolculardan oluşan bir takım. İnsanların kafasına girmeyen şu; Futbolcuların bir kısmının gelişmeye yönelik bir bölümünün de performansa yönelik çalışması gerekiyor. Bunu nasıl başaracaklar .  Bilmeden baskıları karşılamak için bu uygulamalar ortaya çıktığı zaman potansiyeli yok etmeye neden olur." şeklinde konuştu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor