Ömer Sağıroğlu: İlk devre herkesi heyecanlandırdı ama...

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu Rizespor galibiyetinin ardından Haber61'e konuştu

Ömer Sağıroğlu: İlk devre herkesi heyecanlandırdı ama...

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, bordo mavililerin 5-2 kazandığı Çaykur Rizespor maçının ardından Haber61’e açıklamalarda bulundu.

İki farklı devre izlediklerini belirten Sağıroğlu “İki farklı devre izledik. Rizespor kapalı bir taktik ile oynadı. Gol pozisyonuna giremedik. İkinci yarıda Nwakaeme’nin oyuna girmesiyle oyunun hakimi biz olduk. Daha iyi pas yapan da biz olduk ve özel oyuncularımızla golleri bulduk. İlk devre herkesi heyecanlandırdı ama ikinci yarı üstün oyunumuzla birlikte galibiyeti aldık. Mutluyuz bundan sonra da maç maç bakacağız. “ dedi.

Hakem hataları ile ilgili konuşmak istemediğini kaydeden Sağıroğlu “ Hatalar her zaman olacak. Bilerek yaptığını düşünmüyorum. Önemli olan bilinçli olarak yapmamak. “ ifadelerini kullandı.



Abdülkadir Ömür’ün aylar sonra yeniden sahaya çıkmasını da değerlendiren Sağıroğlu “Abdülkadir Ömür altyapıdan gelen rol model oyuncumuz. Çok önemli bir sakatlık yaşadı. Çok oynamak istiyordu taraftarla buluştu bugün. “ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor