Ömer Ali Trabzonspor'a mı? Başkan açıkladı

Transferde hareketlilik artmaya başladı. Bir çok isim gündeme gelmeye devam ediyor.

Ömer Ali Trabzonspor'a mı? Başkan açıkladı

Ara transfer dönemi öncesinde bir çok isim Trabzonspor'la anılmaya devam ediyor.


Dün bazı basın organlarında Konyaspor'da forma giyen Ömer Ali Şahiner'in Trabzonspor'a transfer olduğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili olarak bugün Konyaspor cephesinden açıklama geldi.

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, yeşil-beyazlıların etkili taraftar grubu Nalçacılar'ın sosyal medya hesabına, gündemdeki Ömer Ali Şahiner iddiaları hakkında açıklama yaptı. Şan yaptığı kısa açıklamada, "Ömer Ali için bize gelen bir teklif yok Trabzonspor ile anlaştığı gerçeği yansıtmıyor" ifadesini kullandı.
ömer ali şahiner

ÖMER ALİ ŞAHİNER KİMDİR?
Ömer Ali Şahiner (d. 2 Ocak 1992, Ereğli), Türk futbolcu. Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da oynamaktadır. Birçok futbol otoritesi tarafından geleceğin yıldız adayı olarak gösterilmektedır. Futbola Karabağ G.B. altyapısında başlayan Ömer Ali Şahiner, daha sonra Konya Şekerspor altyapısına geçti. 2008 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak buradaki as takıma alındı. Konya Şekerspor için ilk resmî karşılaşmasına 26 Kasım 2008 tarihinde Mersin İdman Yurdu'ya karşı oynanan 2. Lig karşılaşmasında çıktı. Bu karşılaşmadan sonra kısa sürede ilk onbirin düzenli oyuncusu olamayı başardı. 2012-2013 sezonundan itibaren Konyaspor forması giymektedir. 35 kez millî takımlara çağrılan Ömer Ali Şahiner, 2 kez Türkiye U-16, 10 kez Türkiye U-17, 11 kez Türkiye U-18 ve 10 kez de Türkiye U-19 forması olmak üzere toplam 33 kez millî formayı giymiştır ve müsabakalarda 11 gol kaydetmiştir. Türkiye U-17 millî takımıyla 2009 yılında Nijerya'da düzenlenen 2009 FIFA 17 Yaş Altı Dünya Kupasına katıldı ve takımıyla Çeyrek final oynadı. Türkiye U-19 millî takımıyla Temmuz 2011 tarihinde Romanya'da düzenlenen 2011 UEFA Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonasına katıldı


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor