"Nwakaeme'nin karşısında oynamak istemem"

Trabzonspor Galatasaray maçı sonrası Nihat Kahveci'den dikkat çeken yorum

"Nwakaeme'nin karşısında oynamak istemem"

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor, sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Bordo-mavililer, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.  TRT Spor’da maçı yorumlayan Nihat Kahveci, İsmail Köybaşı ve Nwakaeme hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
İşte Nihat Kahveci’nin yorumları;

İSMAİL’İN ORTASI YOK
Derbiler çok önemli. Kendi sahandasın puan kaybına tahammül yok. Galatasaray’a karşı 2-0 geridesin.  Yavaş yavaş seslerin yükseldiği bir ortamda Abdullah Hoca’nın erken dokunuşları oldu, Abdülkadir ve İsmail’i aldı. Ki İsmail çok enteresan bir futbolcu. İyi oynadığı zaman 10 üzerinden 9 kötü oynadığında 10 üzerinden 2. 4’ü ve 8 yok ya çok iyi oynar ya da çok kötü oynar. Zaten o yüzden Beşiktaş’ta da Milli Takımda da İspanya’da da istikrarı yakalayamadı, çünkü ortası yok.  İki oyuncu değiştikten sonra, Yusuf oyuna girdikten sonra bazı topları ezdi ama öne doğru gitmesi Bakasetas, Nwakaeme ve Cornelius ile yaptığı paslaşmalardan dolayı takımın ritmi değişti.

NWAKAEME’NİN KARŞISINDA OYNAMAK İSTEMEM
Sadece Trabzonspor’un en iyi en formda oyuncusu demem Türkiye’nin en iyileri içine yazabileceğim inanılmaz konsantre olmuş bir Nwakaeme var. Onun karşısında oynayan sağbek, ki ben de zamanında sağ bek oynadım, şahsen oynamak istemezdim. Arkası dönük top tutuyır, sağdan soldan geçiyor, içinden geçiyor, her türlü çalımı atıyor. Cafu’yu koysan onu da çalımlar. Yanına Bakasetas ve Hamsik geldikten sonra başka bir seviyeye çıktı. Çünkü Bakasetas’a Hamsik’e versem kaptırmayacak yine bana atacak diyor. Motivasyonu artıyor. Attıkları 2. Golde orda Hamsik’in yanı sıra Cornelius’u unutmayalım. Luyindama ile çıktığı topu indirmese o pozisyon sonuçlanmayacak. Dolayısıyla o pozisyonun içinde Cornelius da var.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor