Novak, Mas'ı unutturdu!

Trabzonspor'un Çek futbolcusu Filip Novak, gösterdiği performansla sol bek pozisyonunda güven verdi.

Novak, Mas'ı unutturdu!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'un Çek futbolcusu Filip Novak, gösterdiği performansla sol bek pozisyonunda güven verdi.

2017/18 sezonunda Emmanuel Mas'ın devre arasında takımdan ayrılması ile sol bek pozisyonundaki boşluğu doldurmak için kulüp arayışa girmişti. Rıza Çalımbay döneminde yapılan çalışmalar sonucu Danimarka'nın köklü kulüplerinden Midtjylland takımından Çek futbolcu Filip Novak transfer edilmişti. Hucümcü solbek Emmanul Mas'ın ardından formayı sırtına geçiren Filip Novak, özellikle ilk geldiği dönemde orta yapamadığı, hucüma yeterince katkı yapamadığı konusunda eleştiriler ve şüpheler vardı.

İlk geldiği yarım sezonda 3 gol kaydeden Novak, bu sezon Ünal Karaman'la adeta eleştirelere cevap verircesine performans sergileyen Çek futbolcu, 31 karşılaşmada 6 gol 2 asist kaydetti. Skora katkısının yanında sol açık pozisyonunda oynayan Anthony Nwakaeme ile de uyumlu bir görüntü çizen Novak, performansı ile beklentileri karşıladı.

Filip Novak ayrıca Süper Lig'in 5 golle en çok gol atan savunma oyuncusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor