Muharrem Usta: Burak Yılmaz Trabzonspor'a dönmek istiyor

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Burak Yılmaz ve transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Muharrem Usta: Burak Yılmaz Trabzonspor'a dönmek istiyor

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, bir tv kanalına yaptığı açıklamada Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a ve Türkiye'ye yeniden dönmek istediğini söyledi.


Muharrem Usta şunları söyledi: "Bizim aslında Burak’la sürecimiz stadın açılış dönemine dayanıyor. Ara ara görüşüyordum. Türkiye’ye dönersem dönmen gereken yer Trabzonspor diyordu. Bu konuda her zaman net bir çizgisi oldu. Tüm kamuoyu bilsin ki, Burak giderken bize kazandırdı. Galatasaray'dan yine Çin’e giderken bir daha kazandırdı. Şu an kulübüyle görüşüyoruz ve anlaşabilirsek iyi olacak. Orada olağanüstü rakamlar kazanıyor ama burak'la anlaşabileceğimiz seviyeleri konuşuyoruz. Burak tekrar Türkiye ve Trabzonspor’a dönmek istiyor." 

KULÜBÜYLE ANLAŞIRSAK BU İŞ OLACAK

Burak Yılmaz transferinde sporsorların devreye girebileceğini işaret eden Muharrem Usta, "Burak yarın Çin'e dönüyor. Bizim görüşmeleri yapan ekip de Çin'e gidiyor. Oradan irtibatta olacağız ve bitirmeye çalışacağız. Umarım anlaşırız. Anlaşırsak istediği sevdiği takımına kavuşacak. Gelirse Çin'deki ücreti olmayacak ama belki bazı hocalar içni kısmen rakamları yüksek olduğu için sponsorlar da  oluşturabiliriz. Trabzonspor'un bu sene almaya çalıştığı oyuncular standardı yüksek oyuncular ve bizim buna ihtiyacımız var. Trabzonspor'da ilk 11'de kalecimizi de yükseğe çekecek oyuncuların olduğu bir dönemi yaşamak istiyoruz. Bunu yaparsak Trabzonspor zirveye oynar. Bunlar sabredilen zamanların sonucu. Yıkmak çok kolay ama restore etmek kolay iş değil. Trabzonspor işte şu an tam da bu eşikte. Biz onu aşmak zorundayız." diye konuştu.





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor