Trabzonspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Aral Şimşir, A Milli Takım’da forma bekleyişini sürdürüyor.
Bordo-mavili ekibin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı 24 yaşındaki futbolcu, transferinin ardından A Milli Takım’a davet edilmesine rağmen henüz ay-yıldızlı formayla sahaya çıkamadı.

FRANSA MAÇINDA KULÜBEDE KALDI
Aral Şimşir, 25 Eylül’de oynanan Fransa karşılaşmasının maç kadrosunda yer aldı. Genç oyuncu mücadeleyi yedek kulübesinde tamamlayarak süre alamadı.
Sonraki süreçte de beklediği şansı bulamayan Şimşir’in milli formayla yeniden sahaya çıkma bekleyişi devam etti.
ŞİMŞİR’DEN SİTEM DOLU PAYLAŞIM
Milli takımda süre alamayan Aral Şimşir’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.
Şimşir paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Kazanma şansın çok düşük olsa bile savaş. Acı, pişmanlıktan iyidir.”
Genç futbolcunun herhangi bir isim ya da kurumu doğrudan işaret etmeden yaptığı paylaşım, milli takımda yaşadığı süreç sonrasında sitem dolu bir mesaj olarak yorumlandı.
