Mehmet Atalay: Hükümet yasa çıkaramadı, Trabzonspor bunu başardı

Trabzonspor'un tüzük kongresinde konuşmacılar söz alarak tüzük maddelerini değerlendiriyor.

Mehmet Atalay: Hükümet yasa çıkaramadı, Trabzonspor bunu başardı

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor'un tüzük kongresinde konuşma yapan Mehmet Atalay tüzük değişikliğiyle ilgili, "Trabzonspor çok iyi bir adım attı" dedi.

Trabzonspor'un olağanüstü genel kurulunda maddeler tartışılarak konuşmacılar söz alıyor. Gençlik ve Spor Genel eski Müdürü Mehmet Atalay kongrede konuşma yaptı. Mehmet Atalay, tüzük tadilatı çalışmasının olumlu bir adım olduğunu söyleyerek "Bugün Trabzonspor’a sahiplilik adına güzel bir genel kurul oluyor. İnsan kaynakları dışındaki her şeye olumlu bakabileceğimiz bir çalışma oldu. Türkiye’de spor adına yapılmış büyük çalışmalarda imzası bulunan biri olarak bugün buradaki çalışmayı önemsemek lazım. En mükemmeli aramak lazım ama herkesin mutabık olduğu bir tüzüğü çıkarmak mümkün değil. Düzeltebilecekleri düzeltirsiniz, düzeltemediklerini tüzük değişikliğini tabu haline getirmeden ilerleyen dönemde yaparsınız. Katkı sunabilecek güzel şeyler söylendi. Yarın onlarında önünü açabilecek çalışmaların yapılabileceğini düşünüyorum. " diye konuştu. 

Trabzonspor kongresinin Mayıs ayında ve 4 yıl olarak yapılması gerektiğini düşündüğünü ifade eden Atalay, "Bütün dünyada seçimler 4 yılda bir yapılıyor. TBMM’de çıkardığımız yasalarda bile aksaklık olduğunda revize yaptık. Bu gerekliliktir. Hiçbir zaman yaptığımız son şekil değil. Çağ çok hızlı ilerliyor. Kurallarda değişiklikler olabiliyor. Kulüplerimizin de çağı yakalayan bir hamle yapması gerekiyor. Trabzonspor çok iyi bir adım attı. Hükümet yasa çıkaramadı. Trabzonspor vazife aldı ve bunu yaptı. Kim yapıyorsa destek vermek lazım. Muhalefeten konuşanlarında temelde aynı şeyler üzerinde konuştuğunu gördüm. Alabildiğine demokrasi ve özgürlük. Trabzonspor’un bir futbolcu transfer edebilir gibi yönetici alabilmesi lazım. Adam hiç düşünmemiştir Trabzonspor’da yönetici olmayı ama yönettiği yerde çok başarılı olmuştur. Bundan sonra diğer şirketlerde de bir engel kalmasın. Bir dava uğruna bu kadar insan bir araya gelebiliyrosa bunu alkışlıyorum. Kabul edebiliriz. Bende dahil ne görüşümüz varsa teklif ederiz, barış içinde birlik ve beraberliğimizi bozmadan kulüpte görev almış kimseyi dışlamadan ve davanın içine çekerek daha başarılı genel kurullar ve tüzük değişikliği yapabileceğimizi düşünüyorum." şeklinde aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler