Mas'tan Trabzonspor'a veda

Mas veda mesajı yayınladı

Mas'tan Trabzonspor'a veda

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'dan Arjantin ekibi Boca Juniors'a transfer olan Emmanuel Mas sosyal medyadan mesaj yayınlayarak bordo mavililere veda etti.

Bordo mavili takımda çekildiği bazı fotoğrafları da mesajına ekleyen Mas şu ifadeleri kullandı; Beraber geçen bir yıl için, çok teşekkürler Trabzonspor. Ben ve ailem bize karşı olan sevginiz ve yaşadığımız güzel anılar için sizlere müteşekkiriz. Hoşçakalın!! 




BUNLAR KOMİK Mİ?

Trabzonspor'da kaldığı süre içerisinde uyumu ve disipliniyle herkesin takdirini kazanan Arjantinli yıldız herkese teşekkür ederek yayınladığı veda mesajına birçok bordo mavili taraftar olumlu karşılık verirken  bazıları ise akıl almayacak şekilde hakaret içerikli mesajlar paylaştı. Mas'a ve eşine küfür yağdıran ve hakaretler yağdıran ne olduğu belirsiz kişilerin bu tavrı tepki çekti. Sosyal medyada yapılan bu yorumların "eğlenceli, komik" bulan taraftar görünümlü şahısların Trabzonspor'u dünyaya nasıl kötü gösterdiği de bir kez daha gözler önüne serdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor