Marek Hamsik'ten milli takım açıklaması: Trabzonspor ile...

Trabzonspor'un yıldızı Marek Hamsik, Milli takımı neden bıraktığını açıkladı.

Marek Hamsik'ten milli takım açıklaması: Trabzonspor ile...

Marek Hamsik Slovakya Milli Takımı'nı bırakma sebebini açıkladı

Yıldız futbolcu, “Trabzonspor ile Türkiye Ligi ve Avrupa Kupası maçları bizi bekliyor. Zorlu bir meydan okuma olacak ve artık 35 yaşındayım. Frene basmam gerekiyordu” dedi.

135 maçla Slovakya Milli Takımı'nda en çok forma giyen isim olarak tarihe geçen Marek Hamsik, ülke basınına konuştu. Geçtiğimiz ay Milli Takımı bıraktığını açıklayan yıldız orta saha oyuncusu, bu kararının sebebini açıkladı. Hamsik, "Tüm kalbimle devam etmeyi isterdim. Ama artık 35 yaşındayım. Geçtiğimiz sezon bir çok kez sakatlık problemi yaşadım. Dolayısıyla böyle bir karar almak zorundayım. Özellikle sonbaharda Trabzonspor ile zorlu bir meydan okuma yaşayacağız. Türkiye Ligi ve Avrupa Kupası maçları bizi bekliyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi için sabırsızlanıyorum. Bir sürü maç oynayacağız ve artık 35 yaşına geldim. Frene basmam gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor