Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Maçka Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen programa katıldı.
Programa Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçka Dernekler Federasyonu Başkanı Erkan Ataç ve yönetim kurulu üyeleri de katılırken, ilçenin öncelikli ihtiyaçları ve hayata geçirilmesi planlanan projeler değerlendirildi.
300 MİLYON LİRALIK YATIRIM TAMAMLANDI
Başkan Genç, Maçka'da yaklaşık 300 milyon liralık kanalizasyon yatırımının tamamlandığını belirterek, önümüzdeki süreçte kaldırım ve aydınlatma çalışmalarının da hayata geçirileceğini söyledi.
"Biz şikayet makamına değil, çözüm makamına seçildik" diyen Genç, ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

TURİZM PROJELERİNE DİKKAT ÇEKTİ
Maçka'nın turizm potansiyelini artırmaya yönelik çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Genç, Sümela Manastırı'nın yanı sıra Vazelon ve Kuştul Manastırları'nın da turizme kazandırılması amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı'na proje dosyası sunduklarını açıkladı.
Yeni Trabzon Havalimanı'nın hizmete girmesiyle uluslararası uçuşların artacağını belirten Genç, bunun bölge turizmine önemli katkı sağlayacağını dile getirdi.
KOÇHAN VE ATAÇ'TAN MESAJLAR
Toplantıda konuşan Maçka Dernekler Federasyonu Başkanı Erkan Ataç, ilçenin marka değerini güçlendirecek simgesel bir kimlik oluşturulması gerektiğini ifade etti.
Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye verdiği desteklerden dolayı Başkan Ahmet Metin Genç'e teşekkür etti.