Leipzig'den Sörloth kararı!

Süper Lig'de Trabzonspor'la gösterdiği müthiş performansıyla Alman ekibi Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth'a büyük şok...

Leipzig'den Sörloth kararı!

Trabzonspor formasıyla, Süper Lig'de 2019-2020 sezonunu kaydettiği 24 golle gol kralı olarak tamamlayan ve Alman ekibi RB Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth'u bordo-mavili takımın yeniden transfer etmek için girişimlere başladığı iddia edilmişti.

YOLLAR AYRILIYOR 
Alman medyasında yer alan haberlere göre; RB Leipzig İcra Kurulu Başkanı Oliver Mintzlaff'ın, yeni sezonda kadroyu 25'ten 21'e düşüreceği ve bazı oyuncularla yollarını ayıracağı belirtildi. Bu oyuncuların arasında Trabzonspor'un da listesinde yer alan Alexander Sörloth'un olduğu öğrenildi.

RESMİ TEKLİF YOK 
Ancak Alman kulübüne Alexander Sörloth için Trabzonspor'dan şu ana kadar resmi bir teklif yapılmadığı bildirildi.

'GELSİN OYNASIN' 
Bilindiği üzere Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı da, oyuncuyu ocak ayı transfer döneminde yönetimden istediğini açıklamıştı. Avcı, "Sörloth orada yedek kalacağına gelsin burada oynasın" şeklinde konuşmuştu.

'GÖNDERSİNLER PARLATALIM' 
Gençlerbirliği galibiyeti sonrası Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu "Her oyuncudan Sörloth’un verdiği performansı beklerseniz biraz fazla iyimser olursunuz. Bu bir yerde takımın oyun sistemiyle de doğru orantılı bir şey. Sörloth gelir mi; gelebilir de. Şöyle gelebilir; 33 gol 11 asist yapan oyuncuyu gönderdik Leipzig’e, 5 gol 2 asiste takıldı kaldı. 22 milyon Euro da para verdiler. İyi para verdiler, böyle giderse Sörloth’un piyasa değerini düşürecekler. Göndersinler buraya biz tekrar parlatalım. Palace’tan buraya gelirken verdikleri paranın fazlasını kazandıracağımızı söylemiştik. O gün onlara 5 versek bayram ederdiler, şimdi 11 kazandılar. Tekrar değer kazandırma açısından aynı şey Leipzig ile neden olmasın. Çünkü oyuncunun hakkını veremediler. Ferrari’yi sıradan bir otomobil gibi kullandılar." açıklamasını yapmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler